Bedemand med hjertet

Alle fortjener en bedemand, der kan sætte rammerne for en værdig afsked, når et familiemedlem eller nær ven går bort. Hos Den Sp. Bedemand er hjertet med i alle henseender, og jeg tager mig tid til de efterladte, som har brug for en professionel og medmenneskelig hånd i en svær tid.

Som bedemand sørger jeg for, at alt er i orden før, under og efter en begravelse/bisættelse, så familien blot skal tænke på at bearbejde sin sorg i trygge og rolige omgivelser.

Opgaver for en bedemand

En dagligdag for mig som bedemand byder på mange administrative og sociale opgaver.

Det er vigtigt for mig, at I som efterladte pårørende føler jer godt tilpas hos jeres bedemand, og at alle gøremål i forbindelse med en begravelse/bisættelse stort set er samlet ét sted. Som bedemand sørger jeg for at:

  • Udfylde papirer evt. fremskaffelse af nye attester
  • Bestille sten samt tilføjelser
  • Holde højtidelighed i kapel, hvis afdøde ikke ønsker gejstlig medvirken
  • Holde økonomien nede, så alle kan være med
  • Følge op hos jer efter handlingen

Hjertet med hele vejen

I gode hænder hos Den Spirituelle Bedemand

Når I vælger mig som bedemand, får I meget mere end blot det praktiske ordnet i forbindelse med en forestående begravelse/bisættelse. Det er vigtigt for mig at have hjertet med hele vejen, så jeg kan hjælpe jer bedst muligt igennem og ud på den anden side.
Har I brug for svar på uopklarede spørgsmål, som afdøde har efterladt eller blot brug for en ordentlig afsked, har jeg i mit virke som spirituel bedemand et nært samarbejde med en clairvoyant, som kan hjælpe med at skabe kontakt og afklaring.

Medmenneskelig bedemand i Gråsten

Bedemandsforretning | Gråsten og Sønderborg

Min bedemandsforretning ligger i den sønderjyske by Gråsten nær Sønderborg. I er altid velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg tager ikke penge for kørsel i Sønderjylland, og jeg er altid fuldstændig til stede, tager god tid, til at tale tingene igennem med jer, og giver plads til de følelser der måtte opstå.