Om Alice

Den Spirituelle Bedemand handler med hjertet

Mit navn er Alice Tørøk. Jeg er uddannet bedemand og har siden 2015 været selvstændig med min bedemandsforretning Den Spirituelle Bedemand i Gråsten.
Tidligere har jeg arbejdet hos en anden bedemand, og endnu før arbejdede jeg en årrække som hjemmehjælper. Arbejdet med mennesker og omsorg har altid interesseret mig, og lysten til at drive virksomhed har eksisteret i mig lige siden barns ben.

I dag udlever jeg min drøm, og jeg er glad for at kunne hjælpe andre igennem den sorg, der er til stede, når man mister nogen, som man har kært. Hjertet er mit vigtigste arbejdsredskab, og jeg tager det med mig overalt.

Tag ordentligt afsked

Når en person, man elsker, går bort, er det af stor betydning at få sagt ordentligt farvel.

Det kan være svært, hvis personen dør pludseligt, eller hvis der er uopklarede spørgsmål som ”hvorfor”, man ønsker svar på. Denne udfordring forsøger jeg at imødekomme, ved at tilbyde spirituel vejledning, hvis de efterladte ønsker det.
I mit arbejde som bedemand samarbejder jeg med en dygtig clairvoyant, der kan hjælpe til en bedre og tryg afslutning for de efterladte, hvis man er til dette, det er af større betydning at få afklaret personlige sager, der henstår i det uvisse, når sorgen i sig selv er svær at tackle.

Få begravelsen/ bisættelsen på plads i Gråsten

Med min bedemandsforretning i Gråsten assisterer jeg i det meste af Sønderjylland med at få en smuk og værdig begravelse/bisættelse for afdøde på plads.
Efter en veloverstået begravelse/bisættelse lader jeg ikke de efterladte ude af mine tanker.
Ofte tager jeg kontakt efterfølgende for at høre, om der er mere, jeg kan gøre for dem. Det, mener jeg, er at handle med hjertet, og sådan ønsker jeg at drive min virksomhed; medmenneskeligt, ærligt giver tryghed og professionelt.